NU ÄR JAG LEDIG!

Malta

Åh, efter 13 dagars schemalagt arbete är jag nu ledig i fem hela dagar. I dag var planen att åka till Blue Lagoon för sol och bad, men när väskan var packad och vi stod ute på trottoaren kollade jag av en slump på väderappen. Moln. Moln? Really!? Vi skrotade planen och gick för en lunch istället.

Nu är grabbarna ute på äventyr med öl och fotboll och jag ligger i soffan med massor av krämer, Biggest Loser på TVn och ett glas rött. Med påtår! I min värld är det faktiskt lördagskväll!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Sara:

skriven

Hej Julia! Jag heter Sara och bor för tillfället i Australien, kommer flytta härifrån i December och tanken är att vara i Sverige över jul och nyår och sedan funderar jag starkt på en flytt till Malta. Jag söker jobb inom marknadsföring och försäljning, vart jobbar du? Maila mig gärna om du känner att du har tid och vill.
Allt gott! Sara

Svar: Hej Sara!
Vad kul att du överväger Malta. Själv jobbar jag med kundsupport på Betsson. Marknadsföring och selling är givetvis viktigt även hos oss, så kika gärna in på www.betssondreamteam.com. Jag ser en hel del poster som matchar det du söker!

Lycka till, och hojta till om jag kan hjälpa dig ytterligare!
Julia