SUPPORTEN - DEN RIKTIGA VERSIONEN

Malta

DAGENS:

- sanning: vi bär inte headset
- klädsel: träningstights
- höjdpunkt: åt fruktsallad med Eric
- underhållning: Hannah&Amanda
- antal besvarade mail: 58
- antal F8 på Facebook: 59

Hoppas på en mer innehållsrik morgondag. En ledig sådan!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

Blir alltid inspirerad av din blogg! Skulle själv vilja komma igång med träningen, men att hitta motivationen är svårt. Har du några tips på hur man håller motivationen uppe när man inte bor i ett soligt och varmt land?

Svar: Hej Jenny!
Det är en superbra fråga, jag har själv funderat på hur min träning kommer se ut när jag väl flyttar hem till Sverige igen.

- Börja med att sätta mål. Bestäm att du ska träna 2 ggr i veckan, och belöna dig själv varje vecka du lyckas. Jag är dock noga med att inte belöna mig med godis och liknande, eftersom det då försämrar resultaten. Kanske en tidning, ett nytt nagellack, en frukostbuffé eller liknande taggar dig? Öka antalet pass allteftersom träningen blir en del av din vardag!
- Hitta någon eller några att träna med. Jag kommer förmodligen springa med min mamma, spinna med min pappa och styrketräna med min bästa vän när jag flyttar hem.
- Om du har möjlighet; signa upp på ett gym och testa så många olika träningsformer som möjligt. Jag har inte tränat något gruppträningspass på länge, vilket förmodligen kommer öka när jag inte har en solig strandpromenad tillgänglig längre.
- Ta förebilder, hitta målbilder och fota din utveckling under hela processen!
- Sätt ihop spellistor med din favoritmusik. Jag hade ALDRIG kunnat springa utan musik.

Stort lycka till och fokusera på framgångarna istället för motgångarna!
Julia
Julia