ON THE ROAD

Malta
Det var längesedan ni fick se något från Malta, så här kommer en handfull bilder från morgonens promenad. Strålande sol övergick till moln och duggregn under timman, men det var skönt ändå.
Hade jag haft en (stor) slant över och massor med tid hade jag velat totalrenovera något av dessa ställen. Jag älskar ruckel, tänk hur fina de hade kunnat bli!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Mia:

skriven

Malta ser ut att vara alldeles fantastiskt!

Vad är det du jobbar med på Malta? Var det svårt att fixa jobb & boende?

Om man ska besöka Malta vilka saker tycker du är ett Måste för oss turister att kolla på, besöka osv..? :)

Ha en fortsatt bra dag!

Svar: Hej Mia!
Ja, Malta är härligt. Stora fördelar är mycket fler ljusa timmar per dag än i Sverige, ett lugnare tempo och många utåtriktade äventyrssugna människor att umgås med. Jag satte ihop en "guide" för hur vi gjorde med boende, jobb och liknande förra hösten, läs den här: http://juliaen.com/2011/october/maltaguiden.html

Om du kommer hit som turist tycker jag absolut du ska besöka huvudstaden Valletta. Liten, mysig och härlig stad att bara strosa runt i. Jag har även åkt hop-on-hop-off bussar på ön två gånger, då får du se det mesta! Till sommaren bör du dessutom åka till Golden Bay och Blue Lagoon för sol och bad.

Ha det fint, och hojta till om det är något av Malta du vill se mer av här på bloggen!
Julia

2 Johanna

skriven

Fina, vackra, saknade lilla Malta. Nu blev jag lite tårögd! Hoppas allt är bra med dig vännen, jag är imponerad och stolt över dig och de framsteg du gjort i din träning! <3