TRÄNINGSRESULTAT

Malta Träning
Jag tänkte dela med mig lite av den utveckling i min träning jag har sett det senaste. Dels för att jag är nöjd, dels för att visa att det går om man vill och dels för att jag står fast vid att vågen endast är ett instrument som visar en siffra som (oftast) är helt oviktig.

Jag har sedan mitten av januari (3 månader sedan) tränat 6 pass i veckan; 3 pass med löpning, 3 pass styrketräning. Jag har tänkt på vad jag äter, men har varje vecka ätit något onyttigt. Mitt mål har varit att hitta rutiner i kost och träning som jag kan hålla på lång sikt, och jag har därför valt att inte utesluta kolhydrater/fett/vitt socker/skräpmat helt, utan vill kunna unna mig något gott för att sedan jobba på lika starkt igen dagen efter. Min tränare beskrev det bra:
You can allow yourself to cheat, but when you're doing good keep it as long as you can.

Bilderna nedan togs i mitten av januari och mitten av mars, alltså med två månaders mellanrum. Några resultat under denna perioden är:
- längsta löparsträcka har ökat från 6 km till 10 km
- midjemått har minskat med 4 cm
- jag har nästan dubblerat antalet armhävningar jag kan göra - på tå!
- jag har tappat ca 3% kroppsfett
Sist men inte minst har jag ökat 1.5 kg i vikt. Då midjemått och fettprocent är lägre, jag har blivit snabbare och starkare och jag dessutom ser skillnaden med blotta ögat stärker det därför min tro på att vi bara ska strunta i vågen.

Här är jag nu, en bit på väg med en bit kvar till mål! Mäter/dokumenterar ni er träning och utveckling på något sätt? Lämna en kommentar!

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Sara :

skriven

Fy vad duktigt! Jättebra resultat på så kort tid, ska du vara stolt över!

3 Julia:

skriven

Fan vad bra Jullan! <3

5 Johanna:

skriven

WOOOOW! Fy fan vad bra du är:D inspirerande till tusen vännen <3

2 Emilié

skriven

Fan så duktig du är!!!!

4 Carl

skriven

Bra jobbat biffen! Tycker du varit väldigt duktig hela våren med både kost och träning =)