SVERIGETRÄNING

Träning

Jag fick frågan för ett tag sedan angående hur jag skulle hitta motivationen till träningen när jag väl flyttar hem igen, när strandpromenad, uppehållsväder och +10 grader inte längre går att ta för givet.

Än så länge har jag fått insupa spinningflås och värk i benen för att naturen fick mig att gå så fort. Några promenader till lär det bli, och förmodligen ett eller två gruppass ihop med Idus (om jag får bestämma!).

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Malta:

skriven

Hej hej! :)
Har en fråga jag hoppas du kan svara på, jag tänkte flytta ner till malta ett tag för att söka jobb inom kundtjänst & online betting som det verkar vara många svenskar som jobbar med.
Men vet du hur det fungerar där nere? Tror du det finns möjlighet när man söker på plats?

Tacksam för svar :)
Hare bra!

Svar: Hej!
Ja, att söka på plats är det absolut mest effektiva. Då ser arbetsgivare att du är seriös med din visit här, och de har även chans att träffa dig öga mot öga för att få ett personligt intryck. Jag jobbar på Betsson, och för att söka jobb där går du till www.betssondreamteam.com. Jag vet inte riktigt hur det fungerar på övriga spelsidor, men gå in på deras hemsidor och ta kontakt med supporten så får du fortsatt hjälp.

Lycka till!
Julia

2 Linda

skriven

uppdatera oftare tack =)