SOCKERFRITT MAJ!

Malta Mat & Recept
Nu är det dags för min nästa utmaning. Sedan jag åkte till Sverige (för en månad sedan!) har jag släppt på mina kostvanor, smugit in lite godis här och där, ätit större portioner, "unnat mig" för ofta och i allmänhet ätit för mycket sådant som är gott när det ligger på tungan - men som man alltid mår sämre av när det ligger i magen.
 
Maj blir en sockerfri månad, och jag vill ha med mig er på vägen! Vad sägs om en deal: inget godis, ingen läsk, inga kakor, chips, glass... You get it! Är ni beredda för 31 dagar utmaning?
 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Linda:

skriven

Jag är SÅ PÅ.. fuskade dock i går med dumle och annat gått. Men nu kör vi!! ps. (alkohol är okej eller? så länge det är vin??)

Svar: Vad kul! :) Det är bättre att börja den andra än att inte börja alls! Ja, maj är en för bra vin-månad för att låta bli att dricka vin tycker jag ;)
Julia

3 mammaL8:

skriven

Det här borde jag hänga med på. Funderar på hur mycket socker det blivit hittills den här månaden. Idag en pepparkaka (du vet dom skurna jag gör till första advent) när jag städade köksskåp. Resten åkte ut i sophinken. Igår jättegod körsbärsglass i Helsingborg. I lördags lakritsrulle på båten. I fredags... Jo, det har nog blivit en del. Ska fundera till i morgon. Blir nog svårt att hålla det helt, då det är lite kalas den här månaden...

Svar: Jag fuskade lite dag 1 och 2 också, men nu är jag på banan! Jag tyckte det var smart som du gjorde sist; att du planerade in fusket i förväg. Då kan man unna sig utan att få dåligt samvete :)
Julia

2 syster

skriven

Aldrig i livet! Eller. Jag lovar inget.

Svar: Haha, kallas det självkännedom? Eller sockerkärlek?
Julia