MÖRKT OCH ONT

Malta Träning
Idag var lilla my (se bild) tillbaka hos den rosa plastblomman. Blev lite insprierad av Ida där hemma i Sverige, och håret är därför lite mörkare än vanligt nu. Jag trivs! Resultatet av mötet är färgfläckar i pannan och på tröjan. What to do?
 
Sen gör det ont. Ont ont ont ont. Jag hade ett monster-ben-pass med Antony i lördags, och träningsvärken har sedan smygit sig på. Imorses vaknade jag av smärta. "Det blir bättre av en promenad" tänkte jag och svassade ut en timma. Nej, det blev inte bättre. Det blev 3 gånger värre. Jag måste ha knäna böjda när jag går eller står upp, jag kan inte sträcka ut benen ens när jag sitter ner, smärtan är ihållande även i vila och det värker på ett förbannat obehagligt sätt. Jag ber till gud att det är träningsvärk, vi vill inte ha överbelastade eller sträckta muskler just nu.
 
Jag bjuder på den

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Vill se resultatet också!!! Och håller tummarna för att det är hederlig träningsvärk. Är det samma smärta i båda benen så känns det märkligt att det skulle vara något annat. Maxmial otur att skada båda benen likdant, samtidigt dessutom! Skulle det vara en sträckning hade du säkert känt av det direkt när det hände. *håller tummarna*