A WEEKEND AWAY

Malta
Vi spontanade ihop en semesterhelg med varandra i fredags. Jag älskar hotell; hotellfrukost, hotellakan, stora hotellduschar, kingsizesängar, nötter till skampris och heltäckningsmattor i korridorerna.
 
För er som ska till Malta och funderar på hotell, vi rekommenderar SAS Radisson efter denna helgen.
Don't you worry, det är filter på bilden. Jag är fortfarande vinterblek!
 
 
 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 mammaL8:

skriven

Åh, vad härligt det låter!! Var ligger hotellet? Sliema mot Valeta? (Vild chansning😉)

Svar: HELT åt andra hållet :) Detta är grannhotellet till det hotellet vi bodde på när vi var här på semester för 2 år sedan, dvs bortanför St Julians. Gå till http://www.google.se/maps och sök på "Radisson Blu, St. Julian's, Malta" :)
Julia

3 Emilié:

skriven

Ja det hade vart jättemysigt! Kommer på tisdagen och åker igen söndag morgon. Vi har hotell bokat torsdag-söndag så då blir det frukost där, på Corinthia! Kanske du och killen vill komma förbi där någon morgon? Jobbar du hela helgen?

Svar: Ja, jag har gått på ett mördarpass nu med 12 dagar i rad! Ett eller annat alternativ blir perfekt för mig. Jag misstänker att du inte är svår att få med sig till Mint någon av de andra dagarna heller ;) Hojta till på +356 99629901 när du är på plats så bestämmer vi mer då! :)
Julia

2 Emilié

skriven

Åh vad skönt med sol! Här är också jättefint väder, men man saknar den där riktiga värmen! Nästa vecka får jag också lapa lite :-)

Svar: Åh, kommer du hit nästa vecka Emelié? Vi får styra ihop en frukost i så fall tycker jag, det hade passat fint med mina jobbtider :)
Julia