MIN DAG

Malta Mat & Recept Träning

Idag har jag njutit! Först, av en underbar brunch tillsammans med Kaisa, Kajsa, Moa, lilla Milo (Kaisas ettåring för er som inte vet).

Därefter tog jag och Kaisa med oss Milo och handdukarna till stranden. Kvällen bjöd på laxmiddag och träning med duracell-Carro.

Än är klockan bara 22, och det hinner nog bli en film eller två innan vi somnar. Det är ju helg för mig nu!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Emelie :

skriven

Kul att få sen en skymt av Kaisa och hennes son. Läste nämligen henne blogg i flera år... :)
Tråkigt att hon slutat blogga dock.

2 Alexandra

skriven

Hej Julia!
Kul att som maltanykomling läsa din blogg! Du verkar trivas. Kom ner med en vän för en vecka sedan och är precis mitt uppe i lägenhetssökning. Vi har hittat en fin vi funderar på i Sliema.

Tänkte höra med dig vad du jobbar med? Jag själv har än så länge fått en intervju på Besedo men uppfattar företaget ganska drygt efter att ha pratar med andra.. Visst kan man inte välja och vraka här bland jobb men det känns som att det inte är någon alls som verkar trivas där och om lönen är som ett restaurangjobb...
( du måste få hundra liknande kommentaren om dagen)
Iallafall tack för mysig och härlig blogg!

Svar: Hej Alexandra!Ja, jag har hört det samma om Besedo. Var på intervju där när jag kom ner med, men tackade nej då jag fick ett mer välbetalt jobb, vilket jag är glad för nu.

Just nu jobbar jag på Betsson. Vi söker ständigt nya svenskar i supporten, gå in på www.betssondreamteam.com för att se vad som finns just nu, eller lämna en sk. spontanansökan. Lite andra jobbtankar hittar du här: http://juliaen.com/2011/october/maltaguiden.html

Lycka till, och hör av dig om jag kan vara till hjälp :)
Julia