MÅNDAGEN DEN FÖRSTA

Malta Träning
Vilken passande dag att starta ett nytt liv va? 
 
 
Idag hade jag min första "livs-nystart" på väldigt länge. I helgen har det fikats bra många fler gånger än vad som är tillåtet just nu. Idag var jag tillbaka på gymmet med nya krafter, massor med vätska att svettas ut, och så mycket motivation att jag fick hejda mig själv för att inte överbelasta min handled (som är sjukt svag!).
 
Den här veckan blir det mycket rolig träning! Imorgon ska benen få jobba tills de skakar, på torsdag får jag nog med mig Sarah till gymmet och på fredag ska vi samlas ett gäng tjejer för säsongens första utomhuspass. Heja heja heja Oktober, nu kör vi!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Åh jag ska också köra ben idag! Har inte lyckats sätta ihop ett bra pass dock, hur kör du? (Vad tror du om att ha en fb-grupp för alla taggade tjejer där man kan dela tips, stryta om hur bra man är för man nått sina mål samt peppa varann till att kämpa det där sista? ((ja jag vet, jag och mina fb-grupper!))

Svar: Jag ska visa dig flera fina övningar när du är på plats nästa vecka! Skapar du gruppen går jag absolut med. Jag har sett något liknande tidigare, men man kan aldrig få för många ;)
Julia