DAGENS ANDRA FIKA

Malta Mat & Recept
Man måste fira kanelbullens dag! Istället för att baka egna gick vi till Cinnabon för att sluka en bamsebulle och deras hallonlemonad.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Sofia:

skriven

Hej Julia!! :) jag är nykomling på Malta och har en fråga angående shopping.. Har nämligen vart i Thailand under hela sommaren och jobbat och kom hit för en vecka sedan för att starta ett nytt liv :). Resväskan är packad med endast sommarkläder och behöver därför köpa nytt! Har hittat till zara, bershka, miss selfridges, new look och topshop här inne i sliema men letar ju egentligen efter snäppet billigare butiker som tex h&m och Gina tricot, finns det något motsvarande på ön? Funderar på att åka in till Valetta men har hört att shoppingen egentligen är bättre i sliema, är det så?
Tack för en supermysig och användbar blogg för oss nykomlingar :) kram

Svar: Hej Sofia, välkommen till ön!
Jag är, to be honest, inte jätteimponerad av den shopping Malta har att erbjuda. Zara är min absoluta favorit, tätt följt av Mango och Massimo Dutti. Det låter som att du inte har varit i The Point än. Detta är Maltas största shoppingcentrum (ligger i Sliema), där bland New Look ligger. Jag brukar kalla det för Maltas svar på Gina Tricot :) Du hittar även två, tre butiker i "Vero Moda" stil i byggnaden, som jag inte riktigt minns namnet på. Jag har även beställt en del från H&M.com, skickat hem det till mor och far, så har de fått ta med/posta det till Malta.

Tack för fina ord, och shoppa lugnt! /Julia
Julia