BAKA BAKA LITEN KAKA

Vardag
 
Fingrarna kliar och köket gapar tomt. I brist på sällskap och aktiviteter hade jag vela lägga tre timmar i köket på en riktig pangbakverk. Problemet är bara att tabletterna jag fick av farbror doktor idag inte tillåter mig att äta frukt eller mjölkprodukter. Ge mig ett recept som inte innehåller det ena OCH det andra....
 
På tal om doktor. Igårkväll hade jag friskförklarat mig, imorses vaknade jag med magkramp igen. Jag traskade snällt bort till vår företagsdoktor som konstaterade att jag har något magvirus som tydligen går nu. Det innebar i princip att även om jag mår okej har jag ett virus i kroppen som smittar fem dagar framöver, deadline tisdag.
 
Tillbaka till receptgooglande...
 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Marika:

skriven

Hejsan Julia!
Jag har precis kommit till Malta med hopp om att hitta ett jobb har. Jag har bara hort gott om Betsson och ar jatteintresserad av att jobba dar. Min fraga ar hur rekryteringen gar till, ar det enda sattet att ga via deras hemsida? Eller ar det ett bra alternativ att "knacka dorr"?

Svar: Hej Marika!Betsson är ett kanonbra företag att jobba på, jag har varit där i snart ett halvår och stortrivs. Jobbansökningar sker endast genom betssondreamteam.com, men du ökar alltid chansen markant om du fyller i en anställds namn under rekryterad-fältet. Skriv i mitt namn om du vill och hör av dig så ska jag lägga in ytterligare ett ord för dig :) Lycka till!
Julia