NY MÅNAD - NYTT MÅL!

Malta Träning
God morgon mina vänner!

Klockan 4AM ringde klockan, då var det dags för Carl att packa klart väskan och hoppa in i taxin. 16 dagar ensam känns inte kul alls just nu.

Sedan dess har jag inte kunnat somna om. Istället har jag rensat bilder och bokat flyg hem till Sverige över jul - vi ses 18-28 december Borås!

Nu är det dags för två timmars sömn tror jag. Därefter ska jag vakna upp till en ny dag med en ny utmaning - löpning! Jag började springa litegrann när vi flyttade hit, men hittade aldrig någon riktig löparglädje. Nu ska jag ge det en ny chans, med en mjukstart som heter duga. 3 km en dag denna vecka, 3.5 km nästa vecka osv tills jag är uppe på 5 km. Ingen utmaning för de flesta, men ett stort steg för mig.
 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Pappa Peter:

skriven

Underbart att se dig till jul. Blir inspirerad av ditt springsnack. Det får nog bli en sväng i helgen.
Puss Pappa

2 Anja

skriven

Tänkte på dig i morse halv fem när jag väntade på att skicka ett meddelande till Carl före hans avfärd till äventyret "overthere". Fick lite hjärtsnörp för er bådas skull. Både löpning och "singelliv" blir ju utmaningar på gott och ont, men se det som en chans att bara få bry dig om dig själv utan att förhandla. Hur ofta har man det så? Tiden går fort och snart är han där igen! Håll ut! Kramar till dig

Svar: Du är så klok! Han känns jättelångt borta just nu, men mycket riktigt får man ta vara på det positiva - att fokusera på sig själv. Dessutom vet vi ju att han har det bra, och det är det viktigaste :) Kram!
Julia