TIMING IS EVERYTHING

Resor
Hur stor är chansen? Vi lämnar Central Park för lite häng i de finare kvarteren. Jag upprepar ständigt "Good morning upper east siders. Gossip Girl here.", fram tills vi (av en slump) svänger in på en gata. Ena sidan av gatan är fullsmockad av bilar, teknikprylar och människor med headset, den andra sidan är full med folk. Det såg ut typ såhär:


Vi frågar en kille vad som är på gång, och jo visst! Vi har hamnat mitt i en inspelning av Gossip Girl. Vi får reda på att vi precis har missat Blair. Suck.

Då, plötsligt, kommer han.
Till mamma, pappa och alla andra som inte fattar någonting av ovanstående: killen på bilderna är alltså med i Gossip Girl - en serie lika stor som Sex and the city - typ. Han är med andra ord megakänd.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Pappa Peter:

skriven

Nej honom känner jag inte till. Ser man till hans ansiktsuttryck verkar han inte ha någon vidare kul roll, fast han kan ju vara bra för det.

Pappa

3 Johanna:

skriven

Underbart!!

5 Julia:

skriven

Haha, nej han är väl inte den mest sprudlande karaktären pappa!Jaaa, Johanna! Han såg precis likadan ut som bakom skärmen! :)

7 mammaL8:

skriven

Hmm, du känner oss! Fast jag förstod - åtminstone till viss del - det stora i detta. Och sprang runt och visade inlägget på jobbet. Där de inte heller kände till honom. Men förstod - åtminstone till viss del - (tror, jag i alla fall) det stora i detta. Så vi förstår som du förstår! Nästan i klass med Arsene Wenger måste det vara!!

2 Linnea

skriven

Åh herremingud!!! Snyggast på jorden

4 Johanna

skriven

Men å fan vad kul! haha. Vilken slump att ni kom precis just då.. Var han snygg i verkligheten? :)

6 Karin

skriven

ååååååh min store gud. Haha pappa Peter!

8 Loyye

skriven

ÅH! Lyx att få sett honom i verkligheten!! :D Ni ser ut att ha det grymt bra! :)