SURRRRPRISE!

Malta
Igår skulle jag, Carl och Karin ut och käka. Karin säger "Sushi kanske???", Carl skriver "Kör, ska vi gå till Hugos?". Tur för er att jag inte har mer åsikter än att jag bara följde med.

På Hugo's satt nämligen ett gott gäng med nära och kära jag har lärt känna det senaste året. Överraskningsmiddag hade planerats sedan någon vecka tillbaka, helt utan misstankar.

"Carl, vi har - på allvar - inte en seriös bild på oss två från de senaste sex månaderna"

20 bilder senare....

Hela gänget!

Kim (till höger) berättar om hur han öppnade sju stycken fortune-cookies och läste lapparna med ledord innuti. När han sedan tittar upp är alla sju kakor på bordet borta, på grund av att Linnéa (till vänster) har gjort det som Erik (i mitten) visar. "All cookies are mine" typ. Med sju kakor i munnen firar Linnéa av ett leende från öra till öra, och bryr sig inte ett skit om att grabbarna kommer associera henne till detta resten av deras vänskap.

Nästa imitation är av Carl. Calleman älskar mojitos, och brukar alltid crusha all is fem gånger med sugröret innan han sörplar i sig drickan på det sätt som bilden ovan visar.

Storasyster och lillebror - alltid i fight!

Sista minuterna som tonåring....


TACK FÖR EN GRYM KVÄLL ALLIHOPA!!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Åh jaaaa! Jisses amalia vad du var värd en överraskningsmiddag, varenda minut. Du är så värdefull för så många människor på både Malta, i Sverige och i Spanien, det hoppas jag du kände den kvällen :) jag önskar av hela mitt hjärta att jag hade kunnat vara där och visa hur mycket du betyder för mig, du är så fantastiskt bra och du är värd all lycka i världen!

2 Linda

skriven

Guuuud va fin och snygg du är på alla bilder Jullan :) Snart kommer vi ner och firar dig (försenat iofs) och Calle :)Längtar!! Men en sak till.... DITT HÅR! Oj vad långt och fint det är! Avis... :) Många Kramar/ L <3