NÄRLIGGANDE MÅL

Malta
Medan alla andra är och hoppar i takt till Steve Angelo ikväll försöker jag strukturera upp vardagen lite. Lägenheten är städad och jag ska därför slå mig ner och jobba lite på mina mål. Ni som känner mig vet att jag är en listmänniska. Allt som ska bli genomfört skrivs ner i listform, oavsett vad det handlar om. Här är min minilista på de mål som ska genomföras innan juli är över.
 
1. SORTERA BILDER - på min dator finns för tillfället 45 000 (!) bilder, vilket fyller och segar ner hårdisken extremt. Jag håller därför på att rensa, redigera och flytta över bilder till min externa. Tanken är även att jag ska orka lägga upp alla bilder sedan Maltaflytten på Facebook.
 
2. FÖRÄNDRING PÅ BLOGGEN - bloggen kommer inom kort få en ny adress och nytt utseende. Jag hoppas ni kommer bli nöjda!
 
3. PLANERA INFÖR FLYTTEN - har jag sagt att vi signade kontraktent för lägenheten? På lördag kommer vi i alla fall få nycklarna, och det ska därför packas, städas och fixas här hemma på Belmonte Heights.
 
Har ni några mål för tillfället?

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Pappa Peter:

skriven

Bra Julia, du har en fantastisk förmåga att få saker gjorda. Puss pappa

3 mammaL8:

skriven

Hihi... Tänkte visst bara skriva ner två saker på listan, men av bara farten blev det några till:)

Spännande med flytten! Känns konstigt att vi inte kommer tillbaka till "er" lägenhet fler gånger, utan att det är en annan lägenhet som blir aktuell nu.

Vet du förresten att vi ska till Cornwall och London i sommar? Åker om drygt en vecka:)


Svar: Oj, vad mysigt!! Du får berätta mer när vi pratar ikväll :)
Julia

2 mammaL8

skriven

Tänk, att jag känner igen det där med listor:) Fast numera finns dom oftast bara i mitt huvud. Har ALLTID haft listor på det jag ska göra. Hittade för ett tag sedan en som jag nog skrev när jag var 10-12 år:) Två saker på min lista just nu:
1) Komma igång och springa igen och springa 3 ggr/v. Tappade detta när jag blev förkyld, men nu känns det att det är dags igen.
2) Rensa klart alla rabatter i trädgården. Har bara gjort 11½ av 16 i år. En gång. Borde varit 16 av 16. Minst två gånger.
3) Rensa klart garderoberna. Har faktiskt bara dom i groventrén kvar.
4) Hitta foton till de sex ramar som ska sitta över sängen i Linas gamla rum. Ska vara svartvita foton. Ett ska vara på dig. Har du förslag på vilket?

Nu får det räcka även om det finns mer på listan. Puss!