FAMILJEN MATLAGNING

Malta Mat & Recept
Vi har en ny hobby hemma hos oss, den stavas M-A-T. Både jag och Carl har blivit taggade på att lära oss nya, snabba och framförallt nyttiga maträtter. Resultatet är därför att vi har handlat som tokar, och vi har även införskaffat oss vår första gemensamma kokbok (oj, nu börjar det bli seriöst!)
 
Har ni några recept, länkar, bloggar, inspirationer när det gäller mat? Sharing = caring!
 
 
 
3 kommentarer

SJUKLING

Malta

Dag 2 med feber. Klockan hann slå tre innan jag vaknade ordentligt, och nu är det dags för frukost.

2 kommentarer

BLOGLOVING

Vardag
Ni som använde Blogloving för att följa bloggen via den gamla adressen, ni behöver lägga till den på nytt!
 
Follow on Bloglovin
Klicka!
 
 
Kommentera här!

ETT ÅR PÅ MALTA!

Malta

Idag var det exakt ett år sedan vi flyttade till Malta. Tiden går så fort! Vi firade med en pannkaksfrukost på uteplatsen. Tips! Byt ut mjölken mot kokosmjölk, och hacka i lite banan i pannkakssmeten - mums!

Kommentera här!

HÄRLIGA VARDAG

Malta Träning
Just nu har jag grymt sköna vanor. Jag kliver upp med Carl på morgonen, vi går en morgonpromenad och äter sedan en god frukost ihop. C beger sig sedan till kontoret medan jag tar mig till gymmet. Efter knappt två timmar är det dags för jobb, för att sedan komma hem och fortsätta spendera värdefull kvarlitetstid med världens finaste pojke igen.
 
Både kropp och huvud mår så bra av det här, underbart!
Båd 
 
 
 
Kommentera här!

ENDORFINER

Malta Träning

Jag har äntligen börjat träna styrketräning igen. Sedan jag lämnade Sverige har det blivit dåligt med det, eftersom jag känner mig så obekväm bland maskinerna så fort jag kommer till ett nytt gym. Nu är jag dock på banan igen, efter att ha anslutit Carro som är skitduktig! Snart når jag mina mål!

Kommentera här!

EN RIKTIG MALTADAG

Malta

Jag har haft en riktig Maltadag med vänner, frukost på Mint, siesta i lägenheten och sol på klipporna på eftermiddagen. Underbart!

2 kommentarer

INSTAGRAM

Malta
Jag har lovat att bli lite mer aktiv på Instagram.
 
Ni hittar mig här @juliaenoren
2 kommentarer

VÄLKOMMEN HIT!

Malta
Yes, nu är jag tillbaka! På ny adress (juliaen.com) och med lite nytt utseende. Change is good sägs det.
 
På lördag har vi bott på Malta i ett år, och som det ser ut nu kommer vi stanna ytterligare ett år. Tiden går så otroligt fort och jag trivs fruktansvärt bra här nere
 
Jag lovar att ta igen det som ni har missat. Ni ska få se flytten, jag ska dra igång lite nya projekt här på bloggen, det kommer massor med bilder och en del Malta-tips för er som ska flytta eller resa hit.
 
Jag hoppas att jag inte har tappat er på vägen!
Puss och kram!
Kommentera här!

BACK TO REALITY

Malta
Nu har vi äntligen nät i lägenheten! Det tog 9 samtal, tre mail (varav två innehöll bilder) och vi fick gå runt kvarteret för att kunna informera våra internetleverantörer om vad lägenhetskomplexen runtomkring oss heter (våran lägenhet existerade inte enligt dem). Tillslut ringde hyresvärden sin vän på Melita, och han lovade att komma och kolla.
 
Under 15 minuter tog det för honom att komma hit och installera skiten. Vi (läs: Carl) har försökt få hit dem i 12 dagar. F... you Melita!
 
Johanna, Linnea, Ida, Karin, familjen... Alla ni som har velat skypa under tiden - nu kör vi! :)
3 kommentarer

MR LONELY

Malta

1. Då har Carl lämnat mig för 10 dagar i Sverige. Jag får svettas vidare på egen hand.

 

2. Imorgon kommer vi förmodligen få internet i lägenheten igen. Jag använder ordet förmodligen för att många serviceanställda malteser är totalt dumma i huvudet och skiter i att dyka upp på avtalad tid. Elakt sagt, men det är faktiskt sant.

3. Fredagsfika på jobb-balkan

2 kommentarer

SPIRIT OF MALTA

Malta

Var med på min första teambuilding med nya jobbet idag. Uppgiften var enkel: ta med en handduk, lägg dig på båtdäck och relaxa resten av dagen. Eftersom jag inte har nät i lägenheten än (bloggar från mobilen i nuläget) kommer en bildbomb senare i veckan!

Kommentera här!

LÖRDAGENS MIDDAG

Malta Mat & Recept

Carl var kock ikväll, och på menyn stod det Thai Red Curry. Medan han stod och stekte kyckling satt jag en halvmeter bort och hackade fruktsallad. Mysigt med köksö!

2 kommentarer

EN FLASKA AJAX SENARE...

Malta

Phu! Med hjälp av våra nya hyresvärdar blev våra prylar flyttade till nya lyan igår, fredag. Idag har vi därför städat, städat, städat.. Som belöning i förskott åt vi frukost på Hilton. För er här på Malta som aldrig har gjort det: gör det!

En kommentar

PYSSEL FIX OCH FLYTT

Malta
 
Tänkte slänga in ett livstecken! Dagarna springer förbi, och i övermorgon sover vi förmodligen i nya lyan. Just nu lever jag i ett mönster. Morgonpromenad, frulle, jobb, hem, fixa, städa, tvätta, diska, torka.... Längtar tills vi är klara!
Kommentera här!