TOP 10 APPS

Malta
Tänkte slänga upp en lista på 10 iPhone appar som förenklar livet varje dag. När jag var av med mobilen i tre veckor märkte jag verkligen hur mycket jag använder mobilen på olika sätt. Här kommer de, utan inbördes ordning.
1. MusicID - 7 SEK - hör du en låt du vill få namnet på öppnar du bara appen, klickar på Identify Song, låter appen "spela in" en del av låten och du får sedan fram namnet och artisten på låten du hörde. 2. Skype - gratis - jag använder nästan aldrig Skype på datorn, utan har laddat ner det till mobilen istället. Eftersom jag har mobilt nät kan jag använda Skype var jag än är, och kan utan problem eller kostnad prata en timme eller två med mina kära i Sverige.
3.bab.la SV-EN - gratis - ett svensk/engelskt uppslagsverk som täcker de flesta områden. Dock saknas många livsmedel och maträtter, vilket inte är exemplariskt när man ska ut och äta. 4. Bloglovin - gratis - bli medlem på bloglovin.se och ladda sedan ner appen för att se vilka av dina favoritbloggar som har uppdaterats. Så fort jag inte har något att göra går jag in här och fördriver lite oviktig tid.
5. Det mailprogram som redan finns på iPhonen - började använda detta då jag flyttade till Malta. Jag är alldeles för glömsk för att komma ihåg att kolla mailen på datorn, men med hjälp av appen checkar jag inboxen dagligen. 6. Swedbank - gratis - en av anledningarna till att jag inte har skaffat Maltabank än är att jag älskar Swedbanks app. Här kan du kolla kontoutdrag, föra över pengar mellan dina konton (farligt!), osv.
7. Doc&Photo Secret - gratis - min senaste app som jag missbrukar för tillfället. Här kan du skriva anteckningar eller spara bilder. För att se detta måste du ange ett fyrsiffrigt lösenord. Kaotiska jag kan skriva hur många detaljrika, pinsamma listor som helst som ingen kan se. Yes!! 8. Safe Lite - 15 SEK - en app där du kan förvara alla dina lösenord. Du skapar själv dina kategorier (som jobb/skola/bank...) och kan där fylla i alla lösenord du använder. Givetvis måste du uppge ett lösenord innan du kan komma in i appen.
9. WhatsApp - 7 SEK - denna app fungerar som en SMS-app. Skillnaden är att alla SMS skickas över nätet, och det är därför gratis. Det är snarare en chatt än ett SMS-program... Det gäller ju att du är uppkopplad för att kunna ta emot och skicka meddelanden, men utöver det finns det inga nackdelar/svårigheter. Bilder och ljudklipp går även att överföra utan någon kostnad. 10. Spotify - gratis (men kräver att du har Spotify premium, 99SEK/mån) - har övergått till Spotify helt och hållet, och har inga låtar överförda från iTunes till mobilen längre. På så sätt slipper jag ladda ner musiken, fylla datorn och bli irriterad. Lyssna för övrigt på låten på bilden, grymt bra remix!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 mammaL8:

skriven

Tack för tips! Ska absolut kolla vidare. Har du fler kan du ta dom vid annat tillfälle!