HELGEN SOM GICK

Malta Mat & Recept
Underbar ledig helg! Varannan vecka lyckas jag vara ledig lördag-söndag-måndag, vilket var fallet nu. Så här har det sett ut:
Den gyllene regeln: tjänar man inte pengar får man passa på att spendera dem. Jag, Sarah och Tomas använde lördagen till att scanna alla intressanta butiker, och jag kom faktiskt hem tre påsar rikare. Bland annat hade Zara fått in lite vårkläder, bland annat denna underbara vita stickade tröja. Jag hann inte ens hem innan den åkte på.
På kvällen var det dags för ytterligare en utgång. Ovan ser ni ytterligare en städad bild på mig och Sarah. På samma plats som förra gången. Vi gör det till en tradition! Nedan ser ni en bild från Native några timmar senare. Sarah övertalade mig att inte klä mig helsvart kvällen till ära, och jag blev rätt nöjd över resultatet.
Fyra timmar efter att vi kom hem var det dags att stiga upp för en brak-brunch hemma hos Johanna. Malin fyller år idag, och vi passade därför på att fira henne i förväg med det här kalaset. Min bakiskropp tackade och tog emot god frukt, hembakt bröd, juicer, kokt ägg, nötter... Det fanns ingen botten i mig, och efter några timmar smög jag hem och somnade bredvid Carl som hade tagit en eftermiddagslur på sängen.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 mammaL8:

skriven

Vilket härligt frukostbord!! Ett sådant vill vi ha varje morgon hos er:)