Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Michaela :

skriven

Hej Julia!
Jag och en kompis åker till Malta 19april till 20maj för att göra praktik på ett hotell i sliema, vi letar boende för fullt men hittar inget bra.. Tänkte betala ca 6-7 tusen svenska kronor för en månad och där ska helst vara internet och tvättmaskin, har du några tips är dom mer än välkomna! :) gärna på mail!

Svar: Hej Michaela! Jag ska se med min mäklare om han har något att erbjuda, återkommer via epost :)
Julia

2 Malin

skriven

Hej Julia!
Sitter och funderar och funderar om man kanske ska ta och flytta ner till Malta, börjar bli lite trött och rastlös här i Sverige :) Tänkte dock höra med dig om du har en uppfattning över hur pass lätt/snabbt man kan få tag i ett jobb på ett spelbolag där nere ? (Jag har tidigare erfarenhet av branschen från Gibraltar, det kanske hjälper till) Försöker nämligen räkna ut hur pass mycket startkapital som kan tänkas behövas :) Glad påsk!

Svar: Hej Malin!
Jag beklagar att du har fått vänta på svar. Detta varierar från period till period, då folk kommer och går i ojämn takt. Vi söker i nuläget svensk support på Betsson där jag jobbar, du kan läsa mer och ansöka på www.betssondreamteam.com. Din erfarenhet på Gibraltar kommer absolut vara till stor nytta!

Stort lycka till!
Julia