HELA ÅRET HAR VI VÄNTAT PÅ....

Malta
...juni, juli augusti? Här räckte det med att MARS börjar närma sig! Idag började jag dagen med ett gäng härliga tjejer och en laxmacka på Mint och ID.

Efter några timmar beslöt jag mig för att gå hem, slänga av den stickade tröjan och ta bort sminket. Somnade därefter på balkongen och vaknade upp en timma senare med ett lätt rosa ansikte och en liten, liten shorts-rand på låret.
3 kommentarer

POWERRUNDA

Malta Träning
Det var någonstans här (se bilderna) under min promenad idag som jag flög på moln. Jag tänker snabbt och lätt sammanfatta det med att jag kände mig oslagbar.
Idag har vi föresten bott på Malta i sju månader. Jag ångrar inte en sekund att vi jag flyttade hit! Nu ska jag ut och sova i solen.
2 kommentarer

SÖNDAGSMORGON

Malta Mat & Recept
Eftersom min kamera inte fungerar som den ska har jag inget vidare blogg-humör. Förlåt för frånvaron! När nytt objektiv har inhandlats kommer allt bli som vanligt här igen.

Så här ser det ut hos oss just nu: nybakt bröd, täcke i soffan och en film på TV. Jag önskar att varje helgmorgon kunde se ut så här, men det kommer ofta något emellan.

2 kommentarer

TV-TIPS

Malta

Igår hittade jag ett nytt program på tv3play. Titeln var Livet Blir Bättre och handlar om sex kända ansikten som har haft motgångar eller tuffa perioder i livet. Jag hann bara se Sanna Brådings program, där hon berättade om missbruk i form av mat, träning, knark och alkohol. Se det!
Kommentera här!

TRÄNINGSGLÄDJE

Malta Mat & Recept Träning
Ända sedan jag lämnade Sverige har jag saknat min spinning. Till skillnad från i princip alla jag pratar med älskar jag träningsformen, och ju jobbigare det är desto bättre mår jag. So far har jag inte hittat något bra spinningpass här, utan har "tvingats" börja springa istället. Nu, efter några månader njuter jag även av detta. Fram tills nu har målet vara att faktiskt ta mig ut och springa samt att tycka att det är skönt. Nu när det är uppnått ska jag bli snabbare, smidigare och lyckas springa längre sträckor. Mål är satta, jag hör av mig när de är nådda!
Efter gårdagen var jag sjukt sugen på att hoppa ner i den helt tomma poolen, men....
... hemma väntade en fin pojkvän som hade lagat en god kyckling/baconsallad. Bra avslut på veckan!
4 kommentarer

VARJE DAG....

Malta
... skickar Ida en bild från hennes nya lägenhet. Kök, badrum, matplats, plugghörna och sovrum än så länge. Igår och idag skickade jag en kontringsbild från stället där jag just då befann mig. Idag såg det ut såhär:
Le Meridien med Jenny. Lunch och plugg!
3 kommentarer

VYKORT FRÅN MALTA

Malta
Nu börjar det likna något! Så här härligt har vädret varit de senaste dagarna. Det är fortfarande kallt som stryk, men allt blir så mycket bättre när solen är framme. Häromdagen köpte jag och Johannisen med oss lunch och satte oss på strandpromenaden och käkade. Tänk om några månader, så kommer vi sakna stickade tröjor, jeans och mysdräkten.
En kommentar

YESTERDAY

Malta

Så här kan en bit av en alla-hjärtans-dag på Malta se ut. Spa-relax, fina vänner, härlig kärlek och en ordentlig köttmiddag senare somnade vi båda som stockar. Tack alla inblandade!
2 kommentarer

VÄDERKAOS

Malta
Vi fick börja dagen med en hagelstorm. Här. På Malta. Ja, det är sant. Ju fler timmar som passerade, desto bättre blev vädret. Solen har nyss gått ner och klockan har slagit sex. Snart kommer Carl hem, då ska vi ut på äventyr.
3 kommentarer

MÅNDAG

Malta
En lagom sömning tjej tog sig till Meridien idag för att plugga. Malin, Sara och Sarah anslöt under dagen och timmarna sprang förbi som vanligt.
Imorgon ska jag inte ha på mig tröjan.
2 kommentarer

HELGEN SOM GICK

Malta Mat & Recept
Underbar ledig helg! Varannan vecka lyckas jag vara ledig lördag-söndag-måndag, vilket var fallet nu. Så här har det sett ut:
Den gyllene regeln: tjänar man inte pengar får man passa på att spendera dem. Jag, Sarah och Tomas använde lördagen till att scanna alla intressanta butiker, och jag kom faktiskt hem tre påsar rikare. Bland annat hade Zara fått in lite vårkläder, bland annat denna underbara vita stickade tröja. Jag hann inte ens hem innan den åkte på.
På kvällen var det dags för ytterligare en utgång. Ovan ser ni ytterligare en städad bild på mig och Sarah. På samma plats som förra gången. Vi gör det till en tradition! Nedan ser ni en bild från Native några timmar senare. Sarah övertalade mig att inte klä mig helsvart kvällen till ära, och jag blev rätt nöjd över resultatet.
Fyra timmar efter att vi kom hem var det dags att stiga upp för en brak-brunch hemma hos Johanna. Malin fyller år idag, och vi passade därför på att fira henne i förväg med det här kalaset. Min bakiskropp tackade och tog emot god frukt, hembakt bröd, juicer, kokt ägg, nötter... Det fanns ingen botten i mig, och efter några timmar smög jag hem och somnade bredvid Carl som hade tagit en eftermiddagslur på sängen.
En kommentar

ENERGI, VAR ÄR DU?

Malta
Jag skulle behöva någon som

1. Lagar mat åt mig
2. Studerar några timmar åt mig

Något säger mig att denna någon inte kommer dyka upp. Jag har blivit förkyld, och behöver därför sova 25 timmar om dygnet. Istället måste jag vara lite duktig nu. Ge mig styrka någon!
2 kommentarer

FINN ETT FEL

Malta
Jag var och fixade maltabank i måndags. Finn ett fel i mitt starta-konto-på-Malta-formulär.
En kommentar

GOD MORGON!

Malta
Så här jobbigt kan det vara att komma upp en måndagsmorgon. Nu har jag ätit en god frukost, kollat Desperate housewives och planerat min vecka. Önskar att jag hade dubbelt så mycket saker att göra. Fritid gör mig rastlös, i alla fall denna tid på året. Sååå... istället får jag anstränga mig för att hitta dessa "must do" som gör att en sådanhär ledig dag blir meningsfull. Nu ska jag till banken!
En kommentar

EN KVÄLL MED GÄNGET

Malta

Vi börjar med en städad bild. Jag började kvällen ihop med min fina Sarah.

Min kamera har gått sönder, och därför kommer ett gäng mobilbilder här! Vi fortsatte kvällen hemma hos Kajsa och Ivana som nyligen har flyttat in i en kanonmysig lägenhet med en fin uteplats.


Vi drog oss senare ner till bargatan där man bland annat kunde hitta Carl. Det var en grym kul kväll, och när klockan slog (mamma, håll i dig nu...) sju imorses drog vi oss hem till Sarah och Tomas för en nattmacka och film.
En kommentar

SPONANT

Malta Mat & Recept


Igårkväll kliade det lite i benen på både mig och Carl, så fixade oss date-sällskap i form av Sarah och Tomas! Vi gick till Hugos, vilket var (håll i er nu alla Maltasvenskar...) första gången för mig! Med Sarahs suport beställde jag in sushi, vilket också var första gången för mig!

Summan av det hela är att jag har hittat ett nytt hak, och en ny maträtt jag gillar! Bra torsdag helt enkelt.
2 kommentarer

SEE YOU

Malta Mat & Recept
Idag har jag inte stått emot några frestelser. Socker, fett, tacos, tv-tittande istället för löpning och två avsnitt "så mycket bättre" med baby. Batterierna (och kaloridepåerna) är laddade, och imorgon går jag tillbaka till det liv jag har vant mig vid. Igår tänkte jag berätta om mitt magiska träningspass, men det rann liksom ut i sanden. Idag har jag inga endorfiner kvar i kroppen, så det inlägget får vänta ytterligare någon dag. Dags att sluta babbla och.. krypa ner under täcket. Jag behöver sova!
Kommentera här!