SPA-KATASTROF

Resor

Efter sju timmar i kylan ville vi ha värme. Dags att inviga spat på våning 25! Hissresan var trevlig, sen gick det bara utför.

1. Sjunker ner i poolen utan eftertanke och är påväg att frysa ihjäl. Jaja, 10 grader är väl en lagom temperatur att ha en hotellpool på.
2. Vi väljer istället att hoppa in i bastun. Sarah går in, tvärvänder med kommentaren "jag såg en penis". Tydligen störde det inte mannen att bastuområdet är för både man och kvinna.
3. Vi går in i ett annat rum och entrar på nytt en bastu. Samma situation, fast gånger två. Vi fryser just nu som as, sätter oss i hörnet och låssas som att det regnar. Stämningen lättnar för var minut som går, fram tills att den ena mannen böjer sig fram för att hälla vatten på stenarna. Vi har nu sett mer av ryska män över 55 än vad vi någonsin behöver se, och vi lämnar därför rummet.
4. Ovanpå härligheterna ovan lägger vi en barnfamilj där sonen ska lära sig att simma (läs: skapa svallvågor) och dottern ska testa hur starka stämband hon har. Trots detta lyckas jag somna i spastolen med fantastisk utsikt, och Sarah instagrammar glatt vidare.

Slutet gott.....

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Linnea:

skriven

Hahahaha! "Jag såg en penis"... Hahaha

2 mammaL8

skriven

Prag verkar bjuda på äventyr :)