MORGONSTUND HAR GULD I MUN

Malta Träning
Kreativiteten ligger rätt lågt för tillfället, så det kryllar inte precis av inlägg. Är det något speciellt ni vill höra om? Se? Veta mer om Malta? Släng in en kommentar!

Och även om ni inte har några förslag på innehåll hade det varit kul att veta vilka som följer vårat liv här nere! Vilka är ni och hur hittade ni hit? :)

Morgonen började med en lång skön promenad. Efter ett tag blåste molnen iväg, och solen letade sig in under kepsen. Nu börjar dagen närma sig midnatt, och jag ska göra mitt bästa för att somna i tid. Puss på er!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Din trogna vän och läsare, Idus:

skriven

Jag följer dig slaviskt

3 Emelie:

skriven

Hej!Hittade hit genom att jag googlade på Malta, haha och fastnade för bloggen så har läst den sedan det :) Någonting som skulle vara roligt att få läsa är lite extra "tips" om saker på Malta typ som taxi, stränder, restauranger, caféer, klubbar, shopping-affärer etc.. Haha ja men du förstår nog hur jag menar :)Ha en bra dag!

5 Olivia:

skriven

Jag hittade fin blogg igenom att en annan bloggare, som länkat dig :)

De e spännande å få följa er Malta. Har även själv varit där tidigare och gillade ön. Väldigt mycke. Så de blir lite nostalgi av å kolla på dina bilder. Sen blir man sugen på att dra igen :)

7 Linda:

skriven

Jag och Matte följer alltid din blogg!

Den är snygg och du har varierande inlägg.

Fortsätt blogga Jullan, you rock!!!

2 Karin

skriven

Vi var vänner en gång i tiden, vet inte om du minns mig men det var långt innan du flyttade till Malta... Slutade aldrig tänka på dig...

4 Australiensk Kines

skriven

HAHA! Australiensk Kines! Det rimmar ju!!! Hehe

6 Julia

skriven

Sv: bra idé Emelie! Jag fick genast en idé på hur jag ska fixa detta :)Ha en härlig kväll allihopa! (... och fortsätt gärna att komma med idéer :) )

8 mammaL8

skriven

Behöver kanske inte presentera mig?:) Älskar i varje fall din blogg!