DAG 8 - MINA DRÖMMAR

30 dagar, 30 ämnen
Ja, jag tror att vi alla kan göra klart för oss att denna 30 dagars lista inte kommer sträcka sig över en 30-dagarsperiod, utan snarare två eller tre månader - om vi har tur.

Nåväl, drömmar! Jag väljer att hålla mig till de drömmar jag har på natten, eftersom jag av någon anledning inte gillar att berätta för folk om mina livsdrömmar, visioner och ambitioner. Dels för att jag inte vill att någon ska veta när jag har misslyckats, och dels för att jag gillar att överraska folk med det jag faktiskt lyckas med.

Jag har en tendens att minnas mina drömmar relativt ofta, ända sen jag var riktigt liten. Jag minns fortfarande drömmen jag hade när jag var ungefär fem år. Jag fick pussa sötaste killen på dagis, och jag var förvånad över att han inte kom ihåg detta när jag IRL ställde honom mot väggen och berättade om våra nattliga äventyr.

Senaste drömmen handlade dock om mina föräldrar. De kommer ju hit ner till Malta på lördag, och drömmen handlade om just det. Dock bodde vi inte i vår lägenhet, utan i en stor skruttig femma tillsammans med en massa annat löst folk. Mat hade vi ingen i köket och sängarna saknade lakan. Jag märkte att både mamma och pappa var redigt besvikna, men inte på att jag inte hade det bra - utan att det var här de skulle spendera en veckas semester. Drömmen malde sedan vidare i ett stort missnöje från alla möjliga sidor. Tillslut köpte vi en vattenmelon, och alla blev lite gladare.

Såhär skulle jag kunna hålla på i evigheter, eftersom inga drömmar make sense. Så oavsett om det handlar om min första kärlek, mina föräldrar eller ett nytt husdjur kan vi konstatera att jag drömmer mycket, men att det inte är så mycket mer att säga. Kanske kommer jag på något av mer värde, i så fall lovar jag att ni ska få veta.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 SysterYster:

skriven

Hm, det där är nog genetiskt! När vi var i Varberg i somras drömde jag att det stod ett rådjur brevid sängen. Löjligt obehagligt kan jag meddela. Strävhårigt, vidrigt djur...