DAG 4 - OM DET HADE VARIT..

30 dagar, 30 ämnen
Om det hade varit min sista dag på jorden imorgon. Hade jag förmodligen stressat ihjäl mig och verkligen inte varit tacksam för någonting. Jag hade med en stor ångestklump gått omkring och sett på allt med "det är sista gången jag ser det här"-synen.

Om vi bortser från ångesten då. Jag hade inte jobbat. Jag hade inte suttit inne på Facebook. Jag hade inte kollat på serier (gud, jag lägger alldeles för mycket tid på det). Jag hade inte städat. Istället hade jag givetvis umgåtts med min familj. Legat sked med Carl och pratat om allt mellan himmel och jord, och tillslut avslutat dagen i en snurrig dimma med mina tjejkompisar på ett dansgolv. Jag hade ätit choklad, skrivit långa brev till mina älskade, gått ut och gått, lyssnat på musik, gömt vissa hemligheter, avslöjat vissa. Jag hade på något sätt försökt lämna minnen från mig själv på så många sätt som möjligt.

Men nu är det ju tack och lov inte min sista dag imorgon. Inte ens i närheten! Istället ska jag ägna morgondagen åt jobb, komma hem till en tom lägenhet (Carl och jag jobbar om varandra den här veckan), lite städning, lite serier, lite träning och lite bokläsande. Allt det där jag förmodligen inte hade gjort om jag levde min sista dag. Trots det ser jag fram emot morgondagen!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Lukas:

skriven

Ville bara säga att det var ett tänkvärt inlägg :)

3 SysterYster:

skriven

Bokat och bekräftat! :-)

2 Linn

skriven

Jag håller med ovanstående. Tycker också att dina varje dag listor är fantastiska!

4 mammaL8

skriven

Du är så klok!! Och det har jag ju sagt många gånger nu:) Och visst är Linas inlägg härligt!