DAG 2 - MINA FÖRÄLDRAR

30 dagar, 30 ämnen
Jag är en härlig mix av mina föräldrar. Mamma är energifull, har mycket åsikter och gillar att städa (eller okej, jag omformulerar: tycker det är värt att städa för att ha det fint omkring sig). Pappa är lugn, en entreprenör och har vampyrtänder. Allt detta har jag fått, och allt är jag glad över (förutom vampyrtänderna som är nedslipade).

Nu när jag ska skriva några rader om mina föräldrar blir jag lite tårögd, eftersom de är så viktiga för mig. För varje dag har vår lilla familj växt mer och mer samman, och vi uppskattar vardliga saker med varandra mer och mer. Jag älskar att ha brainstorming med pappa om hans eller mina nya idéer, och ge varandra förslag och cred. Jag älskar att åka till stan med mamma, kolla på inredning, ta en fika och sedan sticka ut och springa ihop. Jag älskar att krypa upp i hörnet av soffan (ja, jag får alltid hörnet) med mamma och pappa för att kolla på film och äta mörk choklad.

Mina föräldrar gillar att spela golf, spinna och springa, laga mat, greja i trädgården, umgås med barn barnbarn och vänner, läsa, resa och baka bröd. De värnar om kvalitét över kvantitet, lycka över perfektion och familj över jobb.

Det var nog mina föräldrar i ett nötskal.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 SysterYster:

skriven

Va, har du slipat ner dina? Jag tycker att de är svinsnygga (har ju också en gedigen uppsättning)! Är det pappas 60-årsfirande på bilderna? Det ser ut som att det bara fanns ett skäl värt att missa det; Love. Tur för mig att det var just det skälet jag hade! :-)

2 mammaL8

skriven

Men Snuttan!!! Vad ska jag säga? Du är världens sötaste! Vad fint du skriver om oss!! Älskar dig! PussPS: Hittade detta först nu. Hade tydligen ställt in/ställt till det så att jag bara såg vardagsinläggen tidigare.