VÄRLDENS BÄSTA CHANS

Vardag
Idag, för prick ett år sedan frågade jag chans på Carl. Japp, det var precis vad jag gjorde. Jag frågade Carl vad "han egentligen ville med oss två", och han sa något i stil med "fråga chans på mig så får vi se vad jag svarar". Sagt och gjort, och världens snyggaste kille var min.

Vissa nätter när vi inte kan sova kan vi ligga och prata oss tillbaka till den lägenheten, där allt mellan oss började. Där vi träffades själva andra gången (första gången var något så originellt som en fika på Viskan), där vi kollade vår första film ihop (Fight Club), där vi hade vår första utekväll ihop (innan vi spelade bowling, och Carl förlorade), där vi sov bredvid varandra för första gången (morgonen efter var en av få gånger jag har skolkat), där jag stal min första puss (märker ni vem som är intiativtagaren!?), där vi lagade vår första middag ihop (pannkaksCarl gjorde givetvis pannkakor) och där vi lärt känna varandras vänner.

Idag - 365 dagar senare - bor vi ihop. Vi skickar fortfarande minst 30 sms till varandra om dagen, är som nykära de flesta dagarna och lär oss ständigt nya saker om varandra. Let us make it last forever.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 mammaL8:

skriven

Åh, vad fina ni är!!! Inte bara utanpå, utan så mycket inuti (säger man så?). Ta väl hand om varandra!!!

3 Anna Olson:

skriven

Åh ni är så fina o söta!! Hoppas ni har det bäst! Puss och kram

2 Johanna

skriven

Haha, underbart att er första film var Fight Club, jag och min karl blev ett par framför Karate Kid ;) så romantiskt av oss!