TACK

Malta
Jag är så sjukt lycklig. Jag trivs som fisken i vattnet här, mer och mer för var dag. Jag längtar efter många där hemma, främst min familj. Men när jag skypade med världens bästa syster och väldens busigaste Cleo idag konstaterade jag att de mår bra där hemma, och att de kommer välkommna mig hem med öppna armar den dagen jag bestämmer mig för att mitt Maltaäventyr är över.

Tills dess försöker jag ta vara på varenda minut här. Lära känna nya människor, lära känna mig själv, skratta ihop med Carl som jag har så jävla roligt ihop med. Tillsammans lär vi oss att hantera varandras dåliga sidor och utveckla våra goda sidor, vi lagar mat, tränar, dricker vin (öl i Carls fall), saknar varandra såfort vi är utan varandra några timmar, peppar varandra till framgång och kramas så fort vi har möjlighet.

Hoppas ni som är här inne var dag, eller bara ibland, njuter lite av vår lycka. Det är kul att dela den med er! Här kommer min bästa pepplåt för tillfället:

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Carl:

skriven

Smickrande bilder på mig längst ner!

3 Peter Norén:

skriven

Hej livsnjutarna, om knappt en vecka kör jag ner Cleo,Love, syrran och Peter till Landvetter. Sen blir det liv i luckan på Malta. Puss pappa

2 mammaL8

skriven

Vilket härligt inlägg!!! Klart att vi njuter med dig/er! Pusspusspuss