BOKLUS

Malta
Tre dagars ledighet är över. Jag har ett 20-tal tekoppar i magen och ett hundratals sidor i huvudet. Två böcker har plöjts igenom. Dessutom har jag lyssnat på halva Hypnotisören som ljudbok, och har nu börjat tugga mig in i bok nummer tre. Det känns i nacken att jag har suttit med huvudet lite lätt nedåtböjt i böckerna i ett flertal timmar, men det är underbart att vara tillbaka där jag var i högstadiet. Då kunde jag sluka två böcker i veckan, utan problem.
1. VÄGEN TILL DIN FÖRSTA MILJON är grundkursen för kapitalplacering och aktieinvestering. Något som tidigare var sjukt ointressant i mina ögon, men som jag har blivit mer intresserad av sedan jag började tjäna pengar. 2. I DET TYSTA handlar om Vicky som växte upp med en bror som våldtog henne, samt gjorde henne med barn. Istället för att berätta det för omgivningen höll hon det för sig själv. Hemsk, men intressant! 3. FÅNGAD AV HAKKORSET har jag bara läst runt 60 sidor i. Handlar om en man som redan från tidig ålder blev proppad med antisemitism. Han jobbade för nazismen, men har idag förstått sitt misstag.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 mammaL8:

skriven

Mmm, visst är det härligt med böcker!! Gå in här: www.boktipset.se och sätt betyg på det du läser, så kan du få bra tips på böcker som passar dig!

3 Johanna:

skriven

åh, bok nummer 1 låter intressant! den skulle jag vilja läsa :)

5 mammaL8:

skriven

När du kommer hem blir det även Pettson, Olivia, Max och lite andra trevligheter:)

2 Pappa Peter

skriven

Verkligen skiftande teman om livets grymma verklighet. När du kommer hem till jul får du bryta av med sagor om snälla tomtar och harmlösa troll.

Pappa

4 Calle

skriven

Ja Julia, hon får låna den!