TO-DO LIST

Malta
Idag jobbar jag mitt första kvällspass, vilket gör att jag har lite tid till att beta av min att-göra lista under dagen. Har varit i Valetta för att fixa ett maltesiskt ID imorses. Var på väg att förlora min svenska rösträtt när jag snabbt som fan svarade yes på något jag inte riktigt hörde. Satte dessutom nästan tungan i halsen när jag stoppade mig själv från att utbryta hell no när jag insåg vad som egentligen var på väg att hända. Men här sitter jag nu, med ett maltesiskt ID, svensk rösträtt och inga anmärkningar på dåligt språk hos maltesiska myndigheter. I Valetta hann jag dessutom förminska min klocka jag köpte i helgen. Oh mi amor, äntligen får jag använda dig! Ni ska få se den.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 syster yster:

skriven

bästa, bästa syster! du får nöja dig med ett oredigerat versal-löst inlägg, love ligger på min arm och är sällskapssjuk, så här vankas pekfingervalsen! idag har cleo haft tolkenbadpremiär- succe! jag lägger ner love -sådär- tada! Två händer! Vi längtar efter er och pratar om Malta, flygplan, Julia och Carl, men mest av allt pratar vi (en av oss) om katt, barn, ledsen, Lulu, Ikea, pall. Alltså om den lilla katten på Ikea som inte hade något barn (eller var det tvärtom?). Var pallen kommer in i bilden vet nog bara du och Cleo... Puss! :-)

2 mammaL8

skriven

Åh, du är ju för härlig!! Skönt att det löste sig:)Och jag sitter och har småstrul med både dator och IPhone. Och löser det själv!!! (Har ju inget alternativ...) SÅ stolt!