SPONTANKVÄLLAR

Malta
När arbetsdagen var slut igår begav jag och M oss ner till ett cafe vid vattnet. Tanken var att vi skulle ta var sitt glas av hennes favoritbubbel, istället slutade det med att Carl och hennes man Daniel dök upp för några timmars snack och en middag på ett kanonmysigt ställe ovanpå ett parkeringshus (högra bilden). Life as it should be! Nu ska jag slänga ner allt viktigt i en väska för att åka till Gozo över natten med alla tjejerna från jobbet.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 mammaL8:

skriven

Låter som ni har det alldeles førtræffligt bra! Njuter med er. Och skickar med pussar från pappa också. Pusspuss

3 Malin Otter:

skriven

Hej Julia!

Det va typ år sedan vi pratade och nu bor du på Malta!? Hur härligt som helst! Tänkte bara säga hej och att jag diggar bloggen! Fortsätt med den, det är jätteintressant att läsa om Malta-livet;)

Kram Malin

5 Julia:

skriven

Vad roligt att du har hittat hit Malin! Säg bara till om det är något du saknar. Vad hittar du på själv nu för tiden? Kram

2 Anonym

skriven

Nu har vi kollat på er lægenhet tillsammans med Helen och HP. Dom godkænde den. Lycka till med era nya arbeten hælsar H o HP. Ha det gott! Puss!!

4 Malin Otter

skriven

Hej Julia!

Det var typ år sedan vi pratade sist, och nu bor du på Malta?! Hur härligt som helst! Ville bara säga hej och att jag diggar bloggen! Fortsätt med den, det är jätteintressant att läsa om Malta-livet;)

Kram Malin